flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо журналістів взяти участь у круглому столі та обговорити проблеми взаємодії судів та ЗМІ

07 червня 2017, 13:18

З метою підвищення рівня довіри громадськості до здійснення правосуддя та розуміючи, при цьому важливу роль мас-медіа, їх вплив на формування громадської думки, звертаємось до Вас з пропозицією подальшої співпраці та обговорення нагальних проблем взаємодії судів та ЗМІ.

Зустріч відбудеться 16 червня 2017 року о 10 год. 00 хв. в залі судових засідань № 1 (3-й поверх) в приміщенні суду за адресою: м. Суми, вул. Академічна, 13.

Мета проведення заходу – зміцнення довіри до судової влади через налагодження ефективної роботи суду зі ЗМІ та координація такої діяльності особами, відповідальними за стан комунікації в суді.

Питання, що заплановані для обговорення:

  • робота із оновленим сайтом Зарічного районного суду м. Суми;
  • автоматизований розподіл справ між суддями, перевірка його об’єктивності та неупередженості;
  • рух справи та ознайомлення із судовим рішенням;
  • спеціалізація суддів з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення і цивільних та адміністративних справ, яка запроваджена в Зарічному районному суді м. Суми з 01 липня 2015 року.

Всім учасникам заходу будуть вручені пам’ятки про права представників ЗМІ з врахуванням нових змін у законодавстві.

Нагадуємо, що пропуск до приміщення суду здійснюється за наявності посвідчення журналіста чи іншого документу, що посвідчує особу.

Якщо у Вас є зацікавленість почути чи винести на обговорення будь-які інші теми, з метою належної підготовки та конструктивної бесіди просимо повідомити завчасно зручним для Вас способом: на електронну адресу суду inbox@zr.su.court.gov.ua; за телефоном 60-04-53 або за адресою: м. Суми, вул. Академічна, 13, каб.312 – керівник та заступник керівника апарату.

З питань організації та проведення зустрічі пропонуємо звертатись до прес-секретаря суду Наталії Горкуші каб. 312 або за телефонами: 60-04-53, 095-806-87-70