flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо кримінального провадження відносно начальника та водія державної виконавчої служби

19 вересня 2017, 08:10

18 вересня 2017 року, у зв’язку із закінченням відведеного процесуального часу, відкладено розгляд кримінального провадження по обвинуваченню начальника одного з відділів державної виконавчої служби Сумського міського управління юстиції громадянина М. за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди), та водія одного з відділів державної виконавчої служби громадянина С., за ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 368 КК України (пособництво у одержанні неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди)

Головуючий суддя – Шершак М.І.

Наступне судове засідання відбудеться 25 вересня 2017 року о 15 год. 00 хв.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 591/1578/17.

Інформаційно: начальник відділу державної виконавчої служби громадянин М., будучи службовою особою, діючи умисно, за попередньою змовою з водієм відділу державної виконавчої служби громадянином С., шляхом вимагання отримали від громадянина Л. неправомірну вигоду у розмірі 50 тисяч гривень за передачу останньому дозвільних документів на отримання транспортного засобу Mitsubishi Outlander.