flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Залишено в силі рішення суду у справі споживача ТОВ «Сумигаз збут»

31 серпня 2017, 11:29

Апеляційний суд Сумської області залишив в силі рішення Зарічного районного суду м. Суми від 13 червня 2017 року, яким частково задоволені позовні вимоги громадянина Д. до ПАТ «Сумигаз», третя особа: ТОВ «Сумигаз Збут», про визнання порушеними прав споживача, визнання права на установку індивідуального безкоштовного газового лічильника, зобов’язання здійснити безоплатну установку індивідуального газового лічильника, залишення норм споживання на рівні діючих до перегляду цих норм. Рішенням суду залишено норми споживання газу позивачеві Д. на рівні діючих за діючими тарифами до перегляду цих норм в установленому порядку. В задоволенні решти позовних вимог – відмовлено.

Апеляційний суд Сумської області погодився, що місцевий суд при вирішенні спору між сторонами обґрунтовано керувався законами України.

Доводи апеляційної скарги не спростовують правильність висновків суду першої інстанції, яким у досить повному обсязі з’ясовані права та обов’язки сторін, обставини справи, доводи сторін перевірені та їм надана належна оцінка. Порушень норм матеріального та процесуального права, які є обов’язковою підставою для скасування чи зміни рішення не встановлено, справа розглянуто в межах позовних вимог і на підставі наданих сторонами доказів, тому апеляційний суд дійшов висновків, що рішення суду є законним та обґрунтованим.

Головуючий суддя суду першої інстанції Кривцова Ганна Василівна.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 591/6855/16-ц.