flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд – це не лише судді!

15 січня 2018, 15:43

Сьогодні в рамках проекту «Суд – це не лише судді!» ближче познайомимо вас із обов’язками головного спеціаліста із судової статистики Ганни Борисівни Євтушенко.

Ганна Євтушенко розпочала свою трудову діяльність в Зарічному районному суді м. Суми з 04 серпня 2014 року на посаді секретаря суду, з 29 квітня 2016 року займає посаду головного спеціаліста із судової статистики.

Стаж роботи в суді складає більше трьох років.

Відповідно до розподілу функціональних обов’язків головний спеціаліст із судової статистики виконує наступні обов’язки:

  • з метою забезпечення належного автоматичного формування звітності суду, здійснює контроль відомостей, внесених відповідальними працівниками апарату суду до автоматизованої системи документообігу суду, а також вживає заходів, спрямованих на усунення виявлених недоліків;
  • здійснює контроль за складанням та обробкою звітів за допомогою техніко-технологічних засобів;
  • контролює роботу провідних спеціалістів із забезпечення автоматизованого документообігу та судової статистики щодо внесення до автоматизованої системи документообігу суду дати набрання рішенням законної сили;
  • здійснює подання до Територіального управління Державної судової адміністрації України у Сумській області усіх форм звітності.
  • за дорученням голови суду та керівника апарату проводить аналізи, узагальнення роботи суду з розгляду судових справ (узагальнення судової практики) та здійснює підготовку узагальнень суду про кількість та стан розгляду судових справ усіх категорій самостійно або разом з іншими працівниками апарату або суддями;
  • кожен звітний період бере участь у проведенні аналізів роботи суду, пов’язаних із формуванням звітності про розгляд судових справ і матеріалів;
  • розробляє пропозиції щодо підвищення рівня ведення судової статистики в суді.
  • проводить зайняття з працівниками апарату суду, які займаються первинним обліком;
  • координує роботу з питань ведення статистики з апеляційним судом Сумської області, територіальним управлінням Державної судової адміністрації у Сумській області, територіальним управлінням статистики держкомстату, підрозділами органів внутрішніх справ, прокуратури, інших правоохоронних органів.
  • спільно з керівником апарату проводить аналіз ефективності та оцінки діяльності суду за результатами звітного періоду.

Не дивлячись на невеликий стаж роботи, Ганна Борисівна це та людина, яка забезпечує достовірність, об’єктивність, оперативність, цілісність статистичної інформації про роботу суду, а також забезпечує облік, опрацювання та її збереження. Завжди готова прийти на допомогу своїм колегам з питань, які пов’язані з роботою в автоматизованій системі документообігу суду.

З таким відповідальним працівником, як Ганна Борисівна, вже який рік поспіль звіти формуються автоматично та передаються до ТУ ДСА України в Сумській області «без проблем» та жодних зауважень.

Окрім всього іншого вона здійснює прийом та реєстрацію електронної пошти, яка надходить на офіційну електронну адресу суду.

За час роботи в Зарічному районному суду м. Суми зарекомендувала себе як відповідальний, дисциплінований і акуратний працівник. До виконання своїх обов’язків ставиться сумлінно, закріплений обсяг роботи виконує своєчасно, повністю і якісно.  

Ганна Борисівна пройшла навчання в Національній школі суддів України та бере участь у різноманітних дистанційних навчаннях, які проводяться Державним підприємством «Інформаційні судові системи».