flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Опитування громадян «Суд майбутнього»

12 квітня 2018, 18:16

Яким Ви бачите суд майбутнього? Які матеріальні зручності в ньому повинні бути для комфортного перебування відвідувачів суду? З такими питаннями зіштовхнулось керівництво Зарічного районного суду м. Суми у зв’язку із запланованою реконструкцією будівлі суду.

А оскільки мова йдеться саме про належні умови для громадян, які відвідують суд, то саме до Вас і вирішили звернутися з проханням  надати свої пропозиції, як найкраще облаштувати суд.

Для цього Вам достатньо взяти участь в опитуванні «Суд майбутнього», яке проводиться на офіційній сторінці суду в Facebook або залишити свої пропозиції безпосередньо в суді в скриньках для відгуків, зауважень та пропозицій громадян з питань організації роботи суду, які знаходяться на 3-му, 4-му та 5-му поверхах Зарічного районного суду м. Суми.

Строк проведення опитування: до 10.05.2018 року.

За результатами проведеного опитування громадян пропозиції буде згруповано та направлено  до Територіального управління Державної судової адміністрації України в Сумській області, яке буде займатись питанням реконструкції будівлі суду.

Долучайтесь до опитування! Давайте разом побудуємо суд майбутнього!