flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд кримінального провадження відносно начальника та водія державної виконавчої служби відкладено на 18 квітня

17 квітня 2018, 08:10

16 квітня 2018 року, у зв’язку з закінченням робочого часу, відкладено розгляд справи по обвинуваченню начальника одного з відділів державної виконавчої служби Сумського міського управління юстиції громадянина М. та водія одного з відділів державної виконавчої служби громадянина С.

  • начальник відділ державної виконавчої служби Сумського МУЮ громадянин М. обвинувачується за ч. 4 ст. 27 ч.1 ст. 369 КК України (підбурення до надання неправомірної вигоди службовій особі за вчинення зазначеною службовою особою дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду) та ч. 2 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману за попередньою змовою групою осіб),
  • водій відділу ДВС, громадянин С. обвинувачується за ч. 2 ст.190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману за попередньою змовою групою осіб).

Головуючий суддя – Шершак М.І.

Наступне судове засідання відбудеться 18 квітня 2018 року о 14 год. 00 хв.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 591/1578/17.

Інформаційно: начальник відділу державної виконавчої служби громадянин М., будучи службовою особою, діючи умисно, за попередньою змовою з водієм відділу державної виконавчої служби громадянином С., шляхом вимагання отримали від громадянина Л. неправомірну вигоду у розмірі 50 тисяч гривень за передачу останньому дозвільних документів на отримання транспортного засобу Mitsubishi Outlander