flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Накладено арешт на майно підозрюваних за фактом загибелі немовляти в ліфті

13 червня 2019, 08:44

12 червня 2019 року головним спеціалістом із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації Наталією Сидоренко, надано коментар для телеканалу СТС.

Коментар стосувався накладення арешту на майно підозрюваних за фактом загибелі немовляти в ліфті.

«Підозрювані в судове засідання не викликалися, оскільки слідчим обґрунтовано, що це необхідно з метою забезпечення арешту майна.

Підставою для накладення арешту на майно було забезпечення цивільних позовів 4-х потерпілих на загальну суму понад 7 мільйонів гривень.

Слідчий, який звертався до суду із клопотанням, повідомлений належний чином про дату та час розгляду, проте в судове засідання не з’явився, надіслав заяву про можливість розгляду клопотання без його участі.

Відразу після розгляду даного клопотання копії ухвал були направлені підозрюваним рекомендованими листами.

Ухвали про арешт майна виконуються слідчим негайно.

Ухвали можуть бути оскаржені безпосередньо до Сумського апеляційного суду протягом п’яти днів з дня отримання копії.

Вчора 11 червня до суду повернулася розписка, з якої вбачається, що підозрюваний колишній директор Департаменту інфраструктури міста отримав копію ухвали 8 червня. З цієї дати і буде відраховуватися строк апеляційного оскарження» - сказала Наталія Сидоренко.

Відеосюжет можна переглянути на телеканалі СТС за посиланням: http://sts.sumy.ua/video-news/podrobyczi-areshtu-majna-oleksandra-zhurby-ta-grygoriya-yaremenka.html.