flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Цікава статистика. Sms-повістка – швидко та зручно

09 січня 2020, 10:20

У 2020 році Зарічний районний суд м. Суми започатковує нову рубрику «Цікава статистика». Короткі, але інформаційні повідомлення будемо публікувати на нашому сайті та в соціальних мережах.  

Сьогодні ми уже не уявляємо свого життя без мобільного зв’язку, то дуже доречним було запровадження послуги надсилання учасникам судового процесу текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень.

У 2019 році Зарічним районним судом м. Суми надіслано учасникам судового процесу 2904 повістки про виклик до суду у вигляді SMS-повідомлень.

Така процедура взаємодії з громадянами економить і час і бюджетні кошти. Для отримання тексту судової повістки за допомогою SMS-повідомлення учаснику судового процесу потрібно лише подати до суду заявку про отримання судової повістки в електронній формі та вказати номер свого мобільного телефону.

Звертаємо увагу! Зразок заявки на отримання судової повістки у вигляді SMS-повідомлення зможете знайти на сайті суду у розділі Громадянам – Зразки заяв, або отримати в загальній канцелярії суду.