flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо журналістів на зустріч

22 лютого 2019, 14:55

Нагадуємо, що з 1 січня 2019 року в суді у тестовому режимі функціонує підсистема «Електронний суд». А з 1 березня розпочнеться дослідна експлуатація Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (далі – ЄСІТС), у тому числі й підсистеми «Електронний суд».

З початку року в Зарічному районному суді м.  Суми неодноразово відбувалися зустрічі з приводу функціонування вказаної підсистеми, відповідна інформація є і на сайті суду та наших сторінках в соціальних мережах, а також відеосюжет на телеканалі UA:Суми. Але краще один раз спробувати самому зареєструватися в підсистемі «Електронний суд» ніж багато разів про це почути.

А тому запрошуємо журналістів до суду на зустріч, яка відбудеться о 9 год. 00 хв. 26 лютого 2019 року в залі судового засідання № 1 (3 поверх).

Працівники суду розкажуть про особливості роботи підсистеми «Електронний суд»: який порядок авторизації та створення особистого електронного кабінету, про переваги користування підсистемою «Електронний суд».

А якщо у Вас буде бажання зареєструвати свій особистий електронний кабінет – працівники апарату суду допоможуть у цьому. Але обов’язково візьміть із собою ваш електронний ключ та не забувайте свою електронну пошту і її пароль.

З питань організації та проведення зустрічі пропонуємо звертатись до прес-секретаря суду Наталії Сидоренко каб. 312 або за телефоном 60-04-53.