flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звернення до виконання судового рішення про стягнення аліментів. Відбудеться онлайн зустріч в рамках проекту "Вас чекають в суді"

24 червня 2020, 09:03

Розгляд справи про стягнення аліментів завершився, суд виніс судове рішення. Що робити далі, як отримати судове рішення? Що треба зробити для отримання аліментів? На ці та інші питання отримаєте відповіді під час наступної зустрічі.

Чергова зустріч в рамках проекту «Вас чекають в суді» відбудеться 30 червня 2020 року о 11-00 год. дистанційно, за допомогою програми Zoom.

Тема зустрічі «Звернення до виконання судового рішення про стягнення аліментів», під час якої будемо говорити:

  • Як рішення набирає законної сили. Як його отримати. Вимоги до виконавчого документа. Куди звернутися для подальшого виконання судового рішення?
  • Алгоритм дій державного виконавця при виконані судового рішення про стягнення аліментів? Як проводиться нарахування аліментів, якщо боржник не працює? Як дізнатися про стан виконавчого провадження?
  • Як виконати рішення суду, якщо боржник мешкає за кордоном? Як виконуються рішення суду на території іншої держави?

Спікери:

- голова Зарічного районного суду м.Суми Ганна Шелєхова;

- помічник голови Зарічного районного суду м.Суми Юлія Хілько;

- начальник відділу організації та контролю за виконанням рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Сумській області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції м. Суми Марина Рудь;

- заступник начальника Ковпаківського відділу ДВС м. Суми Роман Матросов;

- начальник відділу судової роботи та міжнародної правової допомоги Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Богдан Панасенко.

 Якщо у Вас є запитання можете завчасно їх надсилати на нашу електронну адресу: stat@zr.su.court.gov.ua.

Якщо у Вас будуть виникати запитання під час зустрічі, матимете змогу їх написати в чаті, безпосередньо під час зустрічі.  

Не хвилюйтесь, на всі питання отримаєте онлайн відповіді .

Посилання на конференцію https://us04web.zoom.us/j/73348952846?pwd=dElEUjVHcmNsVEV1Mk9VbWNqMWlpUT09

Ідентифікатор конференції   733 4895 2846

Нагадуємо, що захід відбуватиметься онлайн 30 червня 2020 року об 11:00 год. Підключення до відеоконференції ― з 11:00 до 11:05.

Долучайтесь!!! Ми чекаємо на Вас.