flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про реалії та перспективи впровадження електронного суду говорили під час комунікаційної зустрічі. Інтерв`ю голови суду

14 липня 2018, 12:57

0 липня 2018 року, голова Зарічного районного суду м. Суми Ганна Шелєхова та в.о. керівника апарату суду Ольга Шаповал взяли участь у комунікаційній зустрічі «Електронні інструменти для удосконалення зовнішньої комунікації судів».

Метою зустрічі стало обговорення додкументообігу між судами різних інстанцій, судами та учасниками процесу, інформування громадськості про нові електронні інструменти взаємодії з судами.

Учасниками стали представники судових установ м. Суми та Сумської області (судді, працівникик апаратів судів), представники правозахисних громадських організацій, ЗМІ, адвокати.

Голова суду Ганна Шелєхова під час виступу вкотре наголосила, що Зарічний районний суд м. Суми не перший рік працює в напрямку вдосконалення електронного судочинства, в тому числі в рамках проекту «Електронний суд». За умови успішної реалізації сучасних інформаційних технологій підвищиться оперативність та зручність взаємодії між учасниками судового процесу і судом. А наступним кроком на цьому шляху стало запровадження обміну між судом та відділом реєстрації місця проживання управління "ЦНАП у м.Суми" запитів суду-довідок про надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) фізичної особи в електронному вигляді.

Відеосюжет зустрічі та інтерв`ю голови Зарічного районного суду м. Суми Ганни Шелєхової на телеканалі Відікон за постланням: http://vidikon.sumy.ua/%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d0%b9-%d1%81%d1%83%d0%b4/.