flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваним у потрійному вбивстві продовжено строк тримання під вартою

28 серпня 2018, 08:27

27 серпня 2018 року мною, головним спеціалістом із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації Наталією Сидоренко, надано коментар для телеканалу UA:Суми.

Коментар стосувався розгляду клопотання про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою одному із підозрюваних у потрійному вбивстві в селищі Краснопілля, що сталося в ніч із 01 на 02 липня 2018 року.

«Слідчим суддею задоволено клопотання слідчого та продовжено строк тримання під вартою підозрюваному в умисному вбивстві трьох осіб в селищі Краснопілля, яке вчинене з корислих мотивів за попередньою змовою групою осіб. 

Заслухавши учасників процесу та вивчивши матеріали клопотання суд дійшов висновку, що слідчим доведено обгрунтованість оголошеної громадянину П. підозри.

Крім того надані докази та характер вчинених злочинів дають підстави стверджувати, що особа знаходячись на свободі, може впливати на свідків та знищити зброю, місцезнаходження якої на даний час не виявлено» - сказала Наталія Сидоренко.

Відеосюжет можна переглянути на телеканалі UA:Суми за посиланням: http://tv.sumy.ua/cholovikiv-yakyh-pidozryuyut-u-potrijnomu-vbyvstvi-zalyshaly-pid-vartoyu/.