flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо направлення справи до Апеляційного суду Сумської області для визначення підсудності

03 жовтня 2018, 09:06

01 жовтня 2018 року мною, головним спеціалістом із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації Наталією Сидоренко, надано коментар для телеканалу UA:Суми.

Коментар стосувався причин направлення справи 592/7744/18 із поданням голови суду до Апеляційного суду Сумської області для вирішення питання про направлення справи до іншого суду за підсудністю.

«Оскільки у Зарічному районному суді м. Суми неможливо утворити склад суду необхідний для розгляду даного кримінального провадження.

30 серпня цього року судом справу разом із поданням скеровано до Апеляційного суду Сумської області для вирішення питання про направлення справи до іншого суду за підсудністю.

З матеріалів кримінального провадження вбачається, що судді Зарічного районного суду м. Суми Сибільов О.В., Клімашевська І.В., Янголь Є.В. та Шершак М.І. у вказаному кримінальному провадженні заявили самовідвід, які у передбаченому законом порядку були задоволені. (брали участь у кримінальному провадженні під час досудового розслідування)

Судді Капкін О.Б. та Мальована - Когер В.В., на час той час перебували у щорічних відпустках і при цьому вони приймали участь у даному кримінальному провадженні, як слідчі судді, під час досудового розслідування» - сказала Наталія Сидоренко.

Відеосюжет можна переглянути на телеканалі UA:Суми за посиланням: http://tv.sumy.ua/spravu-pro-rozgin-sumskogo-majdanu-budut-sluhaty-u-bilopilli/.