flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо продовження дії запобіжного заходу учительці, підозрюваній у неналежному виконанні своїх обов’язків

22 грудня 2018, 16:21

21 грудня 2018 року головним спеціалістом із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації Наталією Сидоренко, надано коментар для телеканалу UA:Суми.

Коментар стосувався розгляду клопотання про продовження дії запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання учительці, підозрюваній у неналежному виконанні своїх обов’язків.

«На думку суду органи досудового розслідування не довели того, що і на даний час продовжують існувати ризики того, жінка має намір переховуватись від слідства та суду або перешкоджати кримінальному провадженню іншим чином.

Під час розгляду клопотання було зясовано, що усі свідки, з якими просить утримуватись від спілкування слідчий, вже допитані та надали покази, будучи попередженими про кримінальну відповідальність.

Доказів того, що вона має намір впливати або впливала на цих свідків з метою надання ними неправдивих показів, слідчим та прокурором не надано. Враховуючи такі обставини, суд вважає, що і ризик, на даний час перестав існувати,» - сказала Наталія Сидоренко.

Відеосюжет можна переглянути на телеканалі UA:Суми за посиланням: https://tv.sumy.ua/vchytelku-yaka-organizovuvala-poyizdku-ditej-sumshhyny-do-polshhi-zalyshyly-bez-zapobizhnogo-zahodu/.