flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо накладення грошового стягнення на обвинуваченого першого заступника міського голови за неявку до суду без поважних причин

15 січня 2019, 08:38

14 січня  2019 року мною, головним спеціалістом із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації Наталією Сидоренко, надано коментар для телеканалу UA:Суми.

Коментар стосувався накладення грошового стягнення на обвинуваченого першого заступника міського голови за неявку до суду без поважних причин.

«10 січня цього року обвинувачений в судове засідання не з`явився, хоча був належним чином сповіщений про час та місце розгляду справи. Суд про причини своєї неявки він не повідомив, доказів поважності причин неприбуття не надав. Усі ці обставини було розцінено судом як неявка без поважних причин та невиконання процесуального обов’язку. А тому судом винесено ухвалу, якою на обвинуваченого накладено грошове стягнення за невиконання процесуального обов’язку, стягнувши з нього на користь держави 960,5 гривень.  

Наступне судове засідання відбудеться 17 січня 2019 року о 9 год. 15 хв.» - сказала Наталія Сидоренко.

Відеосюжет можна переглянути на телеканалі UA:Суми за посиланням: https://tv.sumy.ua/volodymyr-vojtenko-ne-pryjshov-do-sudu-bo-buv-u-likarya/.