flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо зміни запобіжного заходу директорові ТОВ «Міськсумиліфт»

27 березня 2019, 17:13

27 березня 2019 року головним спеціалістом із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації Наталією Сидоренко, надано коментар для телеканалу СТС.

Коментар стосувався зміни запобіжного заходу директорові ТОВ «Міськсумиліфт».

«26 березня 2019 року ухвалою слідчого судді директорові ТОВ «Міськсумиліфт» змінено раніше обраний запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічний час доби на особисте зобов’язання.

Зміна запобіжного заходу відрізняється від раніше обраної лише тим, що скасовано заборону залишати житло в нічний час доби. Решта обов’язків, які покладалися на підозрюваного – залишилася.

Мотивовано це тим, що зі спливом часу ризик можливого переховування підозрюваного від органів досудового розслідування та суду став мінімальним. З огляду на те, що він за 3 місяці не вдавався до спроб залишити житло в нічний час доби. Має гарну репутацію, міцні соціальні зв’язки та належну процесуальну поведінку.

На підозрюваного покладено ряд обов’язків строком до 26 травня:

  • не відлучатися з населенного пунтку, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора, суду;
  • повідомляти слідчого, прокурора, суд про зміну свого місця проживання та місця роботи;
  • прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора, суду;
  • утримуватись від спілкування з потерпілими, свідками у кримінальному провадженні та іншими підозрюваними за даним фактом» - сказала Наталія Сидоренко.

Відеосюжет можна переглянути на телеканалі СТС за посиланням: http://sts.sumy.ua/video-news/dyrektoru-misksumylift-zminyly-zapobizhnyj-zahid.html.