flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшло 2 адмінматеріали стосовно заступниці голови Сумської міської ради про вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією

19 вересня 2019, 09:49

18 вересня 2019 року головним спеціалістом із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації Наталією Сидоренко, надано коментар для телеканалу UA:Суми.

Коментар стосувався розгляду матеріалів стосовно заступниці голови Сумської міської ради про вчинення нею правопорушень, пов’язаних із корупцією.

«16 вересня 2019 року до суду надійшло 2 адміністративні матеріали стосовно заступниці голови Сумської міської ради про вчинення нею правопорушень, пов’язаних із корупцією.

У протоколах про адміністративні правопорушення мова іде про те, що посадова особа не повідомила про наявність у неї реального конфлікту інтересів, що виник у неї при розгляді звернення громадянина. За матеріалами справи у даному зверненні заявник скаржився на противоправні дії самої посадової особи, а вона взяла участь у підготовці акта перевірки комісії за даним фактом. Тобто вчинила дії в умовах реального конфлікту інтересів.

Судові засідання у справах призначені на 26 вересня 2019 року на 10 год. 30 хв. та на 10 год. 40 хв.» - сказала Наталія Сидоренко.

Відеосюжет можна переглянути на телеканалі UA:Суми за посиланням: https://sm.suspilne.media/news/39112.