flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшло 2 адмінматеріали стосовно заступниці голови Сумської міської ради про вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією

19 вересня 2019, 09:51

18 вересня 2019 року головним спеціалістом із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації Наталією Сидоренко, надано коментар для телеканалу Відікон.

Коментар стосувався розгляду матеріалів стосовно заступниці голови Сумської міської ради про вчинення нею правопорушень, пов’язаних із корупцією.

«16 вересня 2019 року до суду надійшло 2 адміністративні матеріали стосовно заступниці голови Сумської міської ради про вчинення нею правопорушень, пов’язаних із корупцією.

У протоколах про адміністративні правопорушення мова іде про те, що посадова особа не повідомила про наявність у неї реального конфлікту інтересів, що виник у неї при розгляді звернення громадянина. За матеріалами справи у даному зверненні заявник скаржився на противоправні дії самої посадової особи, а вона взяла участь у підготовці акта перевірки комісії за даним фактом. Тобто вчинила дії в умовах реального конфлікту інтересів.

Судові засідання у справах призначені на 26 вересня 2019 року на 10 год. 30 хв. та на 10 год. 40 хв.» - сказала Наталія Сидоренко.

Відеосюжет можна переглянути на телеканалі Відікон за посиланням: https://cutt.ly/WwK6WII.