flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У приміщенні Зарічного районного суду м. Суми розміщено інформаційний кіоск

28 листопада 2014, 15:38

З метою забезпечення кращого доступу громадян до інформації про діяльність судової влади у приміщенні Зарічного районного суду м. Суми на 3-му поверсі розміщено програмно-апаратний комплекс «Інформаційний кіоск».

За допомогою комплексу відвідувачі суду можуть самостійно переглянути список справ, призначених до розгляду, отримати інформацію про стан розгляду справ, банківські реквізити для сплати судових витрат, здійснити електронний пошук справи за номером, датою призначення або за учасником процесу.

 

Інструкція по використанню інформаційного кіоску у Зарічному районному суді м. Суми

 

Інформаційний кіоск – це комп'ютеризований високотехнологічний пристрій з встановленим спеціальним програмним забезпеченням та сенсорним екраном

Використання інформаційного кіоску не потребує від користувача спеціальної підготовки і навичок роботи з комп'ютером.

Керування інформаційним кіоском здійснюється простим дотиком пальця до сенсорного екрана.

Для отримання інформації користувачу необхідно звернути увагу на головне меню інформаційного кіоску, яке складається з 3-х основних пунктів:

1.Пошук справ

2.Веб-сайт суду

3.Судовий збір

4.Інформація для громадян

Вибравши потрібний пункт головного меню, користувачу необхідно натиснути пальцем на відповідну частину екрана, тобто на зображення кнопки.

В кожному пункті головного меню міститься відповідна інформація.

1.Для пункту меню - “Пошук справи” необхідно застосувати клавіатуру (активізується простим натисненням на значок) та ввести інформацію в відповідні поля програми(код ЄДРПОУ, назва учасника, вихідний номер заяви, номер справи, дата розгляду) і натиснути пошук для виведення інформації на екран. Заповнювати всі поля пошуку необов'язково, достатньо заповнити одне поле. Після виведення інформації на екран користувачу необхідно вибрати свою справу, після чого можна дізнатися номер справи, стан справи, суддю по справі, дату порушення справи, дату та час слухання справи.

2.Пункт меню «Веб-сайт суду» дозволяє переглядати всю інформацію, розміщену на веб-сторінці Зарічного районного суду м. Суми на порталі «Судова влада».

3.У пункті меню - “Судовий збір” можна дізнатися платіжні реквізити для перерахування судового збору при зверненні до Зарічного районного суду м. Суми, інформацію про документи, що підтверджують сплату судового збору, розмір ставок судового збору, випадки та підстави звільнення від сплати судового збору, порядок повернення сплачених сум судового збору, реквізити для сплати судового збору при подачі апеляційної скарги.

4.У пункті меню «Інформація для громадян» можна ознайомитись з інформацією, розміщеної на порталі «Судова влада», а саме: як звернутися до суду, як ознайомитись з судовим рішенням, як оскаржити судове рішення, правила пропуску до суду тощо.

 

Для повернення в головне меню інформаційного кіоску завжди можна скористатися значком “Головне меню”.