flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги представників ЗМІ - 12 грудня 2014 року відбудеться зустріч з керівництвом Зарічного районного суду м. Суми

01 грудня 2014, 14:57

З метою підвищення рівня довіри громадськості до здійснення правосуддя 12 грудня 2014 року о 15.00 год. у приміщенні Зарічного районного суду м. Суми (зал №7, 5-й поверх) відбудеться зустріч представників ЗМІ та керівництва суду.

         Під час зустрічі присутні будуть поінформовані про:

1) відвідування судових засідань представниками ЗМІ, використання портативних аудіо технічних засобів та проведення фото- і кінозйомки, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури в судовому засіданні відповідно до процесуального законодавства. Вручення пам’яток про права представників ЗМІ.

2) участь громадськості у здійсненні правосуддя, а саме:

- процедуру обрання присяжних та їх визначення для участі в розгляді кримінального провадження згідно вимог нового Кримінального процесуального кодексу України (демонстрація процесу автоматичного відбору на тестовій базі);

- процедуру обрання народних засідателів для участі в розгляді справ окремого провадження у випадках, передбачених Цивільним процесуальним кодексом України.

У разі зацікавленості у будь-яких інших темах, з метою належної підготовки та конструктивної бесіди, просимо повідомити про це завчасно зручним способом: на електронну адресу суду inbox@zr.su.court.gov.ua; за телефоном 60-04-53 або за адресою: м. Суми, вул. Академічна, 13, каб.301 – керівник та заступник керівника апарату.

З питань організації та проведення зустрічі пропонуємо звертатись до керівника апарату суду Ковтун Алли Миколаївни каб. 301 або за телефоном: 60-04-53.