flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено «День відкритих дверей» для працівників Управління освіти та вчителів права

12 грудня 2014, 10:49
Керівником апарату Зарічного районного суду м. Суми Ковтун А.М. 09 грудня 2014 року було проведено «День відкритих дверей» для працівників Управління освіти та вчителів права. Присутні були ознайомлені з діяльністю та структурою суду, веб-сторінкою Зарічного районного суду м. Суми на порталі «Судова влада», можливістю проведення судових засідань у режимі відеоконференції, можливістю відправки учасникам процесу процесуальних документів та повісток в електронному вигляді в рамках проекту «Електронний суд», направлення повісток у вигляді SMS.
Працівники сфери освіти були поінформовані про встановлений у приміщенні суду інформаційний кіоск, за допомогою якого відвідувачі суду можуть самостійно переглянути список справ, призначених до розгляду, отримати інформацію про стан розгляду справ, банківські реквізити для сплати судових витрат, здійснити електронний пошук справи за номером, датою призначення або за учасником процесу.
Також,  працівники сфери освіти мали змогу бути присутніми у судовому засіданні по кримінальному провадженню.
Окрім цього, працівники Управління освіти та вчителі права мали нагоду поспілкуватися з головою Зарічного районного суду м. Суми Шелєховою Г.В.
По закінченню заходу керівником апарату суду Ковтун А.М. для присутніх було проведено екскурсію приміщенням суду, де знаходяться камери для тримання обвинувачених (засуджених) під час перебування їх у суді для участі у розгляді справ.