flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пройдено навчання у Національній школі суддів України

18 грудня 2014, 16:21
З 01 грудня по 12 грудня 2014 року заступником голови Зарічного районного суду м. Суми Клімашевською Іриною Валентинівною у Національній школі суддів України було пройдено підготовку суддів, призначених на посаду судді вперше для суддів місцевих загальних судів.
Також, 05 грудня 2014 року Клімашевська Ірина Валентинівна у Національній школі суддів України пройшла періодичне навчання суддів місцевих загальних судів, призначених на посаду судді вперше, з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі «Міжнародні стандарти судової практики», організоване спільно з Харківської правозахисною групою за фінансової підтримки Європейської комісії.
10 грудня 2014 року Клімашевська Ірина Валентинівна у Національній школі суддів України пройшла періодичне навчання суддів місцевих загальних судів з метою підвищення рівня кваліфікації на пілотному тренінгу: «Застосування суддями та адвокатами Європейської конвенції про захист прав людини в судових справах на національному рівні», організованого спільно з проектом Ради Європи «Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні» за підтримки уряду Швеції.