flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід відносно особи, що підозрюється у порушенні правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, внаслідок чого 13 пасажирів шкільного автобусу та 2 пасажири автомобіля отримали тілесні ушкодження

02 лютого 2015, 09:28
30.01.15 року до Зарічного районного суду м. Суми надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина Я., який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.415 КК України (порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або загибель потерпілого), а саме в тому, що допустив дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок чого 13 пасажирів шкільного автобусу та 2 пасажири автомобіля отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.
Ухвалою слідчого судді від 30.01.15 року клопотання задоволено, застосовано до підозрюваного Я. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, визначено розмір застави, достатньої для забезпечення виконання підозрюваним обов'язків, передбачених КПК України, в розмірі 6090,00 грн.