flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантна посада заступника начальника відділу

29 листопада 2023, 10:38

Наразі в Зарічному районному суді м. Суми вакантною є посада заступника начальника відділу документообігу та організаційного забезпечення (канцелярія суду).

Робота цікава та різноманітна! Це постійний розвиток, підвищення власної компетенції,  вивчення чогось нового та робота над собою.

Основні обов’язки на посаді :

  • складання номенклатури справ відділу та контроль за  її веденням;
  • здійснення обліку присяжних та ведення табелю їх роботи в програмі;
  • здійснення ведення контрольних кодексів в друкованому вигляді; інформація суддів та працівників апарату суду про зміни в чинному законодавстві України.;
  • складання плану підвищення ділової кваліфікації працівників апарату суду та здійснення контролю за його виконанням.

Основні вимоги:

  • вища освіта ступеня магістра за спеціальністю «Правознавство», «Право», «Правоохоронна діяльність»  або «Державне управління», «Державне адміністрування»;
  • досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б"чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року.

Важливо! У період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору та без документу про підтвердження рівня володіння державною мовою!

Направляйте на нашу електронну пошту inbox@zr.su.court.gov.ua заповнену особову картку та резюме встановленого зразка, документи, що підтверджують наявність громадянства України, освіти та досвіду роботи.

З кандидатами буде проведено співбесіду.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел: 60-07-94 – Луценко Катерина.