flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату суду взяла участь у семінарі з питань судового адміністрування

03 лютого 2015, 14:24
Керівник апарату Зарічного районного суду м. Суми Ковтун Алла взяла участь у семінарі з доопрацювання матеріалів другої навчальної програми з питань судового адміністрування та формування команди викладачів, який проходив протягом 27-30 січня 2015 року в м. Яремче.
Протягом семінару українські та американські викладачі обговорили перший пілотний навчальний курс із судового адміністрування, врахували винесені з нього уроки, до яких зокрема, належать: проведення для викладачів програми тренінгу із сучасних методів викладання, надання матеріалам українського контексту.
 
Інформаційно: у квітні 2013 року керівник апарату Ковтун Алла була відібрана на конкурсній основі та взяла участь у 2-тижневому навчанні за такими курсами: лідерство; цілі та обов’язки судів; стратегічне планування; управління проходженням справ; управління інформаційними технологіями; основні компоненти судів; управління кадрами; освіта, практичне навчання і розвиток; зв’язки судів з громадськістю. Навчальний курс організовано Державною судовою адміністрацією України, Національною школою суддів України та Проектом "Справедливе правосуддя" за участі Університету Штату Мічиган.
По завершенню курсу Ковтун А. за результатами підготовленої та оціненої фінальної роботи отримала сертифікат від Національної школи суддів та Університету Штату Мічиган.
Фінальна робота Ковтун Алли – «Підвищення рівня довіри громадськості до здійснення правосуддя»