flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА – КОНКУРС!!!

03 березня 2015, 09:07

Зарічний районний суд м. Суми оголошує  конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця – провідного спеціаліста з інформаційних технологій.

Зарічний районний суд м. Суми – є одним з передових судів Сумщини із  запровадженим автоматизованим циклом ведення діловодства, у якому використовують передовий досвід судового адміністрування, кадрової політики та організації роботи.

Колектив суду - це фахівці, які віддають знання й досвід нелегкій і надзвичайно вагомій місії захисту конституційних прав і свобод людини, утвердження принципу верховенства права та справедливості.

Тому, якщо ВИ:

-          маєте повну вищу освіту професійного спрямування (без вимог до стажу роботи);

-          шукаєте роботу спеціаліста з інформаційних технологій;

-          бажаєте працювати на посаді державного службовця та вважаєте за честь бути причетним до сприяння здійсненню правосуддя;

-          хочете працювати разом із професійною командою однодумців, пріоритетом якої є надання якісних судових послуг громаді

- запрошуємо Вас прийняти участь у конкурсі, що буде проводитись в Зарічному районному суді м. Суми.

Серед обов’язків: введення в експлуатацію, встановлення, обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді; проведення робіт щодо інсталяції програмного забезпечення; моніторинг введення в експлуатацію та організація обслуговування комп'ютерної мережі суду, поточне адміністрування мережного обладнання локальної комп'ютерної мережі, адміністрування контролера домену та серверів комп'ютерної мережі; виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп’ютерної і оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення тощо.

Для участі у конкурсі подаються документи:

·         заяву про участь у конкурсі;

·         заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

·         дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

·         копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

·         декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції";

·         копію документа, який посвідчує особу;

·         копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

·         довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається під час особистого прийому в кадровій службі суду каб. № 401, з понеділка по п'ятницю протягом робочого часу або за телефоном: 60-07-94.

Інформацію про порядок проведення конкурсу, іспиту та загальний перелік питань можна знайти на веб-сторінці суду в розділі «Порядок проведення конкурсу».

Документи приймаються протягом 30 календарних днів із дня виходу публікації про проведення конкурсу в газеті «Сумщина».

Інформацію про день та час проведення конкурсу буде оголошено пізніше! Слідкуйте за новинами на веб-сторінці суду або у мережі «Фейсбук»!

Щиро раді вітати Вас у нашій професійній команді!

 

З повагою, керівник апарату Ковтун Алла Миколаївна!