flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРЕС-АНОНС Розгляд справи щодо оскарження тарифу на перевезення пасажирів в розмірі 3 гривні.

12 березня 2015, 08:47

У зв’язку зі значним суспільним інтересом Зарічний районний суд м. Суми повідомляє, що 12 березня 2015 року о 13 год. 15 хв. відбудеться слухання позовної заяви Шестерньова Д.О.  до виконавчого комітету Сумської міської ради про визнання незаконним  та скасування рішення виконкому СМР № 60 від 17 лютого 2015 року  «Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у режимі маршрутного таксі».

Головуючий суддя по справі Прокудіна Н.Г.

Пропуск до приміщення суду здійснюється за наявності документу, що посвідчує особу.

Відвідування судових засідань суду представниками ЗМІ здійснюється без попередньої акредитації за пред’явленням службового посвідчення.

Згідно ч. 8 ст. 12 КАС України особи, присутні в залі судового засідання, можуть використовувати портативні аудіотехнічні засоби. Проведення в залі судового засідання фото- і кінозйомки, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури, а також транслювання судового засідання по радіо і телебаченню допускаються на підставі ухвали суду за наявності згоди на це осіб, які беруть участь у справі, крім тих, які є суб'єктами владних повноважень.

Представники ЗМІ, присутні на судовому засіданні, мають дотримуватися загальних правил поведінки у судовому засіданні, вимог процесуального законодавства України, не порушувати права інших осіб.

Звертаємо увагу, що для ефективного вирішення питання розміщення у приміщенні суду представників ЗМІ для здійснення фото- і кінозйомки, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури пропонуємо заздалегідь повідомляти головуючого у справі про бажання бути присутніми у судовому засіданні.