flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь представників суду в дистанційному курсі

15 липня 2016, 16:02

     У період з 30 травня по 04 липня 2016 року заступник керівника апарату суду Ольга Шаповал пройшла дистанційний навчальний курс «Судове адміністрування» для керівників апаратів судів та їх заступників, який розроблений Національною школою суддів України, спільно з Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя».

     Дистанційний курс складався з семи модулів, до яких входили: теоретичний матеріал,які викладалися у вигляді міні-лекцій та презентацій PowerPoint; практичні завдання, розроблені на підставі реальних історій; тестові завдання. Опановуючи вказані матеріали Ольга Шаповал отримала знання та навички необхідні для забезпечення ефективної роботи судового адміністратора.

    Після успішного завершення навчання заступник керівника апарату отримала сертифікат Національної школи суддів України.

           

      До створення матеріалів курсу та викладання була залучена керівник апарату суду Алла Ковтун та 14 липня 2016 року відбулася зустріч тренерської групи для аналізу підсумків проходження апробації та доопрацювання матеріалів дистанційного курсу, під час якої Алла Ковтун поділилася своїми враженнями від курсу та надала пропозиції щодо поліпшення проходження навчання в подальшому.