flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо поновлення на роботі одного із працівників ліквідованого Департаменту містобудування та земельних відносин СМР

21 липня 2016, 16:50

 21 липня  2016 року винесено постанову суду, якою адміністративний позов  громадянки П. та Незалежної професійної спілки Департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради задоволено частково, а саме:

-  визнано протиправним та скасовано рішення комісії з ліквідації Департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради, оформлене протоколом № 2 від 6 травня 2016 року, в частині звільнення громадянки П. з посади головного спеціаліста загального відділу Департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради;

-  поновлено громадянку  П. на роботі в Департаменті містобудування та земельних відносин Сумської міської ради на посаді головного спеціаліста загального відділу з 07 травня 2016 року;

-  стягнуто з Департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради на користь громадянки П. середній заробіток за час вимушеного прогулу.

Крім того, в частині поновлення на роботі громадянки П. на роботі та в частині стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу за один місяць допущено негайне виконання.

     Постанова не набрала законної сили та може  бути оскаржена до Харківського апеляційного адміністративного суду.

     Головуючий суддя Шелєхова Ганна Валеріївна.

     Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером № 591/2711/16-а.