flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжні заходи особам, які підозрюються у пограбуванні ювелірного салону «Рубін» з відеосюжетами

15 серпня 2016, 10:31

12 серпня 2016 року ухвалами слідчого судді задоволені клопотання слідчого та відносно підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення, передбачених ч.4 ст.187 КК України громадян С. та М. застосовано  запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

 На думку суду, слідчим та прокурором доведено наявність обґрунтованої підозри у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення, що підтверджується наданими суду матеріалами кримінального провадження, з яких вбачається наявність достатньої інформації щодо наведених обставин.

Також, підозра у вчиненні вказаного злочину ґрунтується на даних, а саме: показаннях потерпілої; показаннях свідків; протоколах оглядів місця події та вилучених речових доказах; відеозаписах; протоколах впізнання особи за фотознімками ,  інших матеріалах кримінального провадження у їх сукупності.

Окрім того, даний злочин був  вчинений із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя і здоров’я осіб, які зазнали нападу, тому підставі п.1 ч.4 ст.183 КПК України, було необхідним і доцільним у даному випадку застосувати запобіжноі заходи без визначення розміру застави.

 Відеосюжети місцевих телекомпаній можна переглянути за наступними посиланнями:

http://vidikon.sumy.ua/b%d0%b7%d1%8f%d0%bb%d0%b8-%d0%bf%d1%96%d0%b4-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1%82%d1%83/

http://tv.sumy.ua/pidozryuvanyh-u-pograbuvanni-yuvelirky-posadyly-u-sizo/

  ІНФОРМАЦІЙНО:

24.07.2016 р. невстановлені особи, проникли до приміщення ювелірного магазину "Рубін, де скоїли розбійний напад та заволоділи ювелірними виробами, чим спричинили потерпілому матеріальний збиток.