flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прийнято участь в презентації результатів моніторингу реалізації КПК України

23 вересня 2016, 12:51
Голова Зарічного районного суду м. Суми Шелєхова Ганна, судді Клімашевська Ірина та Капкін Олександр прийняли участь у «Презентації результатів моніторингу реалізації Кримінального процесуального кодексу України», що проводилась 22 вересня 2016 року в м. Полтава.
Відкривали Презентацію секретар Судової палати з кримінальних справ Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Щепоткіна В.В., представник Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Хмарук Ю.В., представник Інституту прикладних гуманітарних досліджень – професор Буроменський М.В. та представники міжнародних організацій.
Під час презентації присутніх було ознайомлено з методикою моніторингу, особливостями методів збору інформації. Учасники зустрічі також мали змогу обговорити практики, які могли б сприяти ефективному застосуванню правозахисного потенціалу Кримінального процесуального кодексу України в судовому процесі, попрацювати в групах з питаннями, які виявились найбільш проблемними за результатами моніторингу та обговорити результати своїх робіт.
Судді Зарічного районного суду м. Суми щиро дякують організаторам заходу та доповідачам, зокрема секретарю Судової палати з кримінальних справ ВССУ Щепоткіній В.В. та судді Марчук Н.О. за цікаву доповідь та жваве обговорення проблемних питань!