flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшов позов щодо безпідставного позбавлення права участі фізичної особи-підприємця у праві участі в аукціоні з продажу майна комунальної власності (оновлено, із відеосюжетом))

28 липня 2017, 09:40

27 липня 2017 року, об 11 год. 30 хв., до суду надійшов адміністративний позов громадянина С. про зобов’язання Департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради зареєструвати заяву на участь в аукціоні, конкурсі з приводу продажу нежитлового приміщення в м. Суми

Як зазначає позивач у своїй заяві, подання позову обумовлено порушенням прав фізичної особи-підприємця, якого безпідставно та незаконно позбавлено у праві участі в аукціоні з продажу майна комунальної власності. Даний аукціон мав відбутися 27 липня 2017 року о 13 год. 00 хв.

Позивачем також подано клопотання про забезпечення позову. Ухвалою суду від 27 липня 2017 року вказане клопотання позивача задоволено. Заборонено Департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради проводити аукціон з приводу продажу даного нежитлового приміщення в м. Суми до набрання постановою суду законної сили в даній справі.

Дослідивши матеріали справи, суд вважав, що є підстави для вжиття заходів щодо забезпечення позову, а клопотання позивача підлягає задоволенню, оскільки воно спрямоване на забезпечення прав сторони в спорі, запобіганню негативних наслідків, можливому забезпеченню виконання рішення суду в майбутньому.

Розгляд адміністративної справи призначено на 09 год. 15 хв. 31 серпня 2017 року. 

Головуючий суддя Клименко А.Я.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 591/3913/17.