flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Феміда в кадрі !!!

04 серпня 2017, 11:49

В газеті Закон і бізнес (№ 30 за 01-06 серпня 2017 року) читайте інтерв’ю голови Зарічного районного суду м. Суми Ганни Шелєхової щодо зйомок та виходу в ефір циклу передач «Про суд».

Нагадуємо, що із 13 квітня 2017 року кожного четверга, на телеканалі UA:Суми, виходить передача «Про суд». Це спільний проект Зарічного районного суду м. Суми із журналістами цього телеканалу в рамках якого працівники апарату розповідають про головні інноваційні досягнення останніх років у судовій системі.

Метою проекту є підвищення обізнаності громадян про судові правила і процедури; надання інформації про діяльність Зарічного районного суду м. Суми; сприяння співпраці між судом, громадянами та суспільством в цілому; формування довіри громадян до системи судочинства України і загалом підвищення авторитету судової влади в суспільстві.

Кожний випуск — це нова тема і розповідь суддів та працівників апарату суду про те, що цікавить мешканців міста: як подати позов, як призначається служитель Феміди для розгляду справи, що таке суд присяжних, як узяти участь у судовому засіданні дистанційно тощо.

«Впевнена, що робота суду стосовно створення такого циклу передач не тільки забезпечує регулярне та активне спілкування суду й громадськості, а й робить суд ближчим та більш відкритим для людей», — резюмувала голова Зарічного районного суду м. Суми Ганна Шелєхова.