flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд – це не лише судді!

12 грудня 2017, 18:07

Сьогодні в рамках проекту «Суд – це не лише судді!» ближче познайомимо вас із обов’язками заступника керівника апарату суду Ольги Григорівни Шаповал.

Ольга Шаповал ще у 2008 році проходила стажування у Зарічному районному суді, під час якого показала високий рівень знань та намагалася якомога більше отримати практичного досвіду. А тому під час участі в конкурсі на посаду секретаря суду найкраще склала іспит та стала переможцем конкурсу. В подальшому, у 2013 році, була переведена на посаду консультанта із судової статистики. З 2015 року працює заступником керівника апарату Зарічного районного суду м. Суми. Крім того із 2015 та до 07 лютого 2017 року була відповідальною за спілкування зі ЗМІ.

Відповідно до розподілу функціональних обов’язків, заступник керівника апарату виконує наступні обов’язки:

  • забезпечує належну організацію роботи з документами в апараті суду, правильність їх оформлення та своєчасність проходження, приймання, реєстрації і експедиційної обробки;
  • контролює ведення документів первинного обліку, номенклатурних справ;
  • здійснює контроль за веденням судової статистики, складанням та обробкою звітів за допомогою техніко-технологічних засобів;
  • здійснює підготовку планів роботи суду, а також здійснює контроль за виконанням запланованих заходів;
  • організовує проведення інвентаризації товарно-матеріальних цінностей суду.

І усе це – лише невеличка частина того, що виконує Ольга Григорівна.

Відповідальна, справедлива, енергійна та упевнена в собі. Вона завжди знайде час та допоможе слушною порадою кожному працівникові апарату, що звертається до неї за допомогою.

Ольга Шаповал постійно підвищує рівень власної кваліфікації, беручи участь у різноманітних правових конференціях, круглих столах, дистанційних навчаннях, наприклад:

  • тренінг «Зв’язки з громадськістю в судах»;
  • дистанційне навчання на курсі «Організація роботи прес-секретаря суду» в рамках Проекту «Регіональний центр комунікації громадськості з судами»
  • індивідуальні навчальні практикуми по роботі з КП «Д-3» які стосуються реєстрації справ та ведення статкарток (канцелярії по справах), судової статистики та складання періодичних стат звітів;
  • дистанційне навчання у Національній школі суддів України «Судове адміністрування» та інші.

Ольга Шаповал не зупиняється на досягнутому та постійно вдосконалює свої знання, вміння та навички!