flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд – це не лише судді!

24 січня 2018, 14:30

Сьогодні в рамках проекту «Суд – це не лише судді!» ближче познайомимо вас із провідним спеціалістом із забезпечення автоматизованого документообігу та судової статистики канцелярії зі справ про адміністративні правопорушення Інною Шабельник.

Інна Шабельник розпочала свою кар’єру в Зарічному районному суді м. Суми у вересні 2006 року. Має стаж роботи в суді більше 11 років. Для неї це перше місце роботи, але вона відразу показала себе здібним та відповідальним спеціалістом.

Нижче наведемо лише невеличкий перелік того, чим займається провідний спеціаліст із забезпечення автоматизованого документообігу та судової статистики Інна Шабельник:

  • реєструє в автоматизованій системі документообігу суду матеріали про адміністративні правопорушення та здійснює їх автоматизований розподіл між суддями;
  • вносить до автоматизованої системи документообігу суду інформацію щодо руху та результатів розгляду матеріалів про адміністративні правопорушення;
  • здійснює підготовку і направлення таких справ для розгляду до судів вищих інстанцій та отримує їх після повернення;
  • здійснює звернення до виконання постанов суду та контроль за одержанням повідомлень про їх виконання;
  • виконує контролі та запити по матеріалам про адміністративні правопорушення;
  • складає статистичний звіт по матеріалам про адміністративні правопорушення та по судовому збору;
  • складає звіт щодо звернення до виконання рішень судів у частині майнових стягнень;
  • встановлює дату набрання судовим рішенням законної сили за допомогою ЕЦП.

Одним із найважливіших напрямків її роботи є звернення судових рішень у справах про адміністративні правопорушення до виконання. В тому числі вона забезпечує достовірність, об’єктивність, оперативність, цілісність статистичної інформації, яка стосується справ про адміністративні правопорушення та проставляння дат набрання законної сили на судових рішеннях в автоматизованій системі документообігу суду.  

До відвідувачів суду відноситься коректно, ввічливо та в разі потреби підкаже де знаходиться приймальня судді чи необхідний зал судового засідання; допоможе знайти на інформаційному стенді необхідний зразок заяви чи реквізити для сплати судового збору та штрафу.

За час роботи в Зарічному районному суді м. Суми зарекомендували себе як відповідальний, дисциплінований та кваліфікований працівник. Закріплений обсяг роботи виконує з особливою уважністю та прискіпливістю.  

Підвищує рівень свої кваліфікації беручи участь у різноманітних дистанційних навчаннях, які проводяться Державним підприємством «Інформаційні судові системи».