flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд – це не лише судді!

26 січня 2018, 16:43

Сьогодні в рамках проекту «Суд – це не лише судді!» ближче познайомимо вас з провідними спеціалістами із забезпечення автоматизованого документообігу та судової статистики канцелярії з цивільних та адміністративних справ. Це Алла Хіміч, Тамара Світлична, Юлія Хілько та Людмила Левченко.

Алла Миколаївна Хіміч розпочала свою кар’єру в Зарічному районному суді м. Суми у листопаді 1991 року на посаді діловода. В різний час займала посади архіваріуса та секретаря судового засідання. А з травня 2012 року працює секретарем суду (провідним спеціалістом). Загальний стаж її роботи в Зарічному районному суді м. Суми складає майже 27 років.

Тамара Іванівна Світлична в суді працює уже майже 20 років. Із травня 1998 року розпочала роботу секретарем судового засідання, а у 2013 році переведена на посаду секретаря суду (провідного спеціаліста).

Юлія Анатоліївна Хілько теж має чималий стаж роботи в Зарічному районному суді м. Суми. Із січня 2009 року працювала консультантом з кадрової роботи, а з жовтня 2010 по травень 2014 року - секретарем судового засідання. У листопаді 2016 року прийнята на посаду провідного спеціаліста.

Усі вони досвідчені працівники, мають неабиякий стаж роботи в суді на різних посадах, завжди зможуть поділитися своїми знаннями з колегами, а в разі необхідності, - надати практичну допомогу.      

Людмила Леонідівна Левченко лише у липні 2017 року стала переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби та призначена на посаду провідного спеціаліста. Але уже із перших днів роботи проявила свою старанність та прискіпливість у роботі.

Нижче наведемо лише невеличкий перелік того, чим займаються провідні спеціалісти канцелярії з цивільних та адміністративних справ:

  • реєструють в автоматизованій системі документообігу суду цивільні, адміністративні справи та матеріали;
  • вносять до обліково-статистичних карток у програмі інформацію щодо руху та результатів розгляду даних справ;
  • оформлюють документи по зверненню до виконання судових рішень та здійснюють контроль за їх виконанням;
  • складають статистичні звіти по цивільним та адміністративним справам;
  • вносить до автоматизованої системи документообігу суду дати набрання судовим рішенням законної сили шляхом підписання ЕЦП по судовим рішенням, які не оскаржувались;
  • виконують різні контролі і запити ТУ ДСА України в Сумській області та вищестоящих судів по цим категорія справ.

Вказаний обсяг робіт виконується провідними спеціалістами своєчасно, якісно та у  чітко визначені законодавством строки.

Завдяки щоденній роботі дівчат, Ви вчасно отримаєте копію рішення, що набрало законної сили, виконавчий лист чи судовий наказ.

Кожна з дівчат – професіонал своєї справи, вони забезпечують достовірність, об’єктивність, оперативність, цілісність статистичної інформації, яка стосується цивільних, адміністративних справ і матеріалів. А разом вони дружна та злагоджена команда!