flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває опитування громадян «Суд майбутнього»!

27 квітня 2018, 10:45

Яким Ви бачите суд майбутнього? Які матеріальні зручності в ньому повинні бути для комфортного перебування відвідувачів суду? З такими питаннями зіштовхнулось керівництво Зарічного районного суду м. Суми у зв’язку із запланованою реконструкцією будівлі суду.

А оскільки мова йдеться саме про належні умови для громадян, які відвідують суд, то саме до Вас і вирішили звернутися з проханням  надати свої пропозиції, як найкраще облаштувати суд.

Для цього Вам достатньо взяти участь в опитуванні «Суд майбутнього», яке проводиться на офіційній сторінці суду в Facebook або залишити свої пропозиції безпосередньо в суді в скриньках для відгуків, зауважень та пропозицій громадян з питань організації роботи суду, які знаходяться на 3-му, 4-му та 5-му поверхах Зарічного районного суду м. Суми.

Опитування завершиться 10.05.2018 року.

Долучайтесь до опитування! Давайте разом побудуємо суд майбутнього!

За результатами проведеного опитування громадян пропозиції буде згруповано та направлено  до Територіального управління Державної судової адміністрації України в Сумській області, яке буде займатись питанням реконструкції будівлі суду.