flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває розгляд справи про поновлення на роботі колишнього керівника спеціалізованої психіатричної лікарні (додано відео)

10 жовтня 2018, 19:18

10 жовтня 2018 року, у зв’язку із необхідністю викликати свідків, оголошено перерву в розгляді справи за позовом колишнього керівника спеціалізованої психіатричної лікарні громадянки Н. про скасування рішення сесії Сумської обласної ради про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Наступне відкрите судове засідання відбудеться 19 грудня 2018 року о 10 год. 30 хв.

Головуючий суддя Клименко А.Я.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 591/2018/17.

Нагадуємо, що 07 червня 2018 року в судовому засіданні протокольною ухвалою суду було задоволено клопотання представника позивача про заміну відповідача по справі з Комунального закладу Сумської обласної ради "Обласна спеціалізована психіатрична лікарня № 2" (який припинив діяльність як юридична установа) на Комунальний заклад Сумської обласної ради "Обласний наркологічний диспансер" (який є правонаступником).

Відеосюжет на телеканалі UA:Суми за посиланням: http://tv.sumy.ua/u-spravi-pro-ponovlennya-na-posadi-liliyi-neofitnoyi-vdruge-vyklykatymut-na-dopyt-svidka/.