flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В тестовому режимі суд буде підключено до Єдиного контакт-центру судової влади

17 жовтня 2018, 09:54

До відому громадян! Нагадуємо, що відповідно до Графіку підключення судів України до модуля автоматизованого розподілу справ та інших підсистем автоматизованої системи документообігу суду, який затверджений наказом ДСА України, впродовж жовтня 2018 року місцеві суді Сумської області будуть підключені до Єдиного контакт-центру Судової влади (далі Контакт-центр) в тестовому режимі.

З цього часу на головній сторінці суду буде додано єдиний безкоштовний номер телефону Контакт-центру 0 800 501 492. При цьому решта телефонних номерів, що вказані в телефонному довіднику на сторінці Зарічного районного суду м. Суми залишаться без змін.

Звертаємо увагу громадян, що у разі необхідності або на вимогу запитувачів, вхідні дзвінки можуть бути передані спеціалістами Контакт-центру на міські номери телефонів відповідних спеціалістів конкретного суду для надання консультацій громадянам, що звертаються.

Повідомляємо, що відповідно до наказу в.о. керівника апарату суду та з метою швидкого, оперативного, якісного та повного інформування громадян на вхідні дзвінки, що надходитимуть з Контакт-центру, призначено відповідальних працівників за надання інформації:

  • про стан розгляду (руху) справ та матеріалів адміністративного, цивільного, кримінального судочинства та матеріалів про адміністративні правопорушення;
  • щодо реалізації державної політики з кадрових питань в суді;
  • з питань розгляду звернень громадян та публічних запитів, які надходять на адресу суду;
  • стосовно розгляду резонансних судових справ;
  • з питань проведення судових засідань в режимі відеоконференції.

Одночасно наголошуємо, що відповідальні особи можуть надавати номери робочих телефонів відповідних помічників суддів та секретарів судового засідання задля надання більш точної інформації по справах, що перебувають у провадженні конкретних суддів.