flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у дистанційному навчанні "Комунікація судів з громадськістю"

26 листопада 2013, 15:50
Консультант Зарічного районного суду м. Суми Коваленко І.І. приймає участь у дистанційному навчанні «Комунікація судів з громадськістю». Названий навчальний курс розроблено та впроваджується Державною судовою адміністрацією України за підтримки Проекту USAID "Справедливе правосуддя". 
Курс дистанційного навчання "Комунікація судів з громадськістю" включає 5 навчальних модулів та триватиме близько двох тижнів. Навчальні  модулі включають: вступ до спеціальності, застосування і використання принципів та стандартів відкритості правосуддя, вивчення медійного простору, поняття та особливості підготовки медіакарти, інформація щодо специфіки взаємодії судів із ЗМІ – підготовка та поширення прес-анонсів, прес-релізів, підготовка до інтерв’ю тощо, організація медіа-супроводу діяльності суду  (в тому числі, під час розгляду резонансних справ), кризові комунікації.
Отримані навички та знання правил комунікації, набуті слухачами названого курсу, сприятимуть забезпеченню прозорості суду, підвищенню авторитету судової влади, зростанню її підтримки з боку громадськості та покращенню якості правосуддя.           
Після успішного проходження курсу дистанційного навчання слухачі отримають відповідні сертифікати.