flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу щодо заволодіння бюджетними коштами під час реконструкції фонтану в парку «Казка» направлено для визначення підсудності

19 січня 2021, 10:48

18 січня 2021 року справу щодо заволодіння бюджетними коштами під час реконструкції фонтану в дитячому парку "Казка" направлено до Сумського апеляційного суду для визначення підсудності. Обвинуваченим у справі є директор товариства, що виконувало роботи. Його діі кваліфіковано за ч. 3 ст. 191 КК України

За матеріалами справи, товариство виконувало роботи з реконструкції фонтану в дитячому парку «Казка» в м. Суми, на яку з місцевого бюджету були виділені кошти. У 2018 році після завершення робіт у офіційній документації директор вказав завищені ціну та витрати на гранітну плитку. Відповідно до висновків спеціалістів, у такий спосіб він протиправно заволодів 105 тис. грн.

Досудовим розслідуванням у даному кримінальному провадженні було встановлено місце підписання акту приймання-виконання будівельних робіт, яке розташоване на території Ковпаківського району м. Суми. Саме на підставі вказаного документу обвинувачений отримав можливість заволодіти бюджетними коштами.

Таким чином, є підстави для направлення справи до Сумського апеляційного суду для вирішення питання про підсудність даного кримінального провадження.

Головуючий суддя – Сорока М.Р. 

Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на порталі «Судова влада» за № 591/52/21.