flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом продовжено строк тримання під вартою підозрюваного у розбійному нападі на адміністраторку мережі магазинів на Сумщині

04 лютого 2021, 09:46

03 лютого 2021 року слідчим суддею продовжено строк тримання під вартою до 08 березня 2021 року чоловікові, якого підозрюють у розбійному нападі на адміністраторку мережі магазинів на Сумщині.

Розглядаючи справу слідчий суддя виходив з того, що чоловік підозрюється у вчиненні умисного насильницького тяжкого корисливого злочину, не має постійного місця роботи та міцних соціальних зв’язків, схильний до вчинення кримінальних правопорушень. А тому існують достатні підстави вважати, що він може переховуватися від органів досудового розслідування та суду, незаконно впливати на свідків чи потерпілу, продовжити вчинення кримінальних правопорушень.

Враховуючи вищевикладене, на переконання слідчого судді, більш м`які запобіжні заходи, не зможуть забезпечити належної процесуальної поведінки підозрюваного. А тому в даному випадку встановлена необхідність продовження строку тримання під вартою підозрюваного.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Слідчий суддя Янголь Є.В.