flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом розглянуто адміністративний матеріал відносно заступника прокурора Сумської області (із відеосюжетом)

30 січня 2018, 09:29

29 січня 2018 року судом розглянуто адміністративний матеріал відносно заступника прокурора Сумської області, громадянина М., за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

Провадження у справі відносно громадянина М. закрито у зв’язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення.

В діях громадянина М. відсутня об’єктивна сторона діяння в контексті приписів п.п. 7, 8 ч. 1 ст. 46 Закону України «Про запобігання корупції» та ч. 4 ст. 172-6 КУпАП, а тому і відсутній склад наведеного адміністративного правопорушення.

Постанова може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом 10 днів з дня її винесення.

Суддя – Сибільов О.В.

Пошук в ЄДРСР судових рішень можна здійснити за номером 591/7290/17.

Інформаційно: згідно протоколу, громадянин М. обіймаючи посаду заступника прокурора Сумської області, відповідно пп. «е» п. 1 ч. 1 ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції» як суб’єкт відповідальності за порушення, пов’язані з корупцією, всупереч п.п. 7, 8 ч. 1 ст. 46 Закону, подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2015 рік, в якій нібито подав завідомо неправдиві відомості, які відрізняються від достовірних на понад сто прожиткових мінімумів для працездатних осіб встановлених на 01 січня 2016 року. А саме в розділах 11 та 12 декларації не вказав інформацію про яку йому було відомо щодо отриманого доходу від продажу дружиною автомобіля «Тойота Камрі» та фінансового зобов’язання громадянки Д. перед його дружиною.

Відеосюжет на телеканалі UA:Суми: http://tv.sumy.ua/maslyuk-ne-koruptsioner/