flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На два місяці відсторонено від посади секретаря Глухівської міської ради Сумської області

22 листопада 2018, 17:01

Сьогодні, ухвалою слідчого судді задоволено клопотання слідчої та секретаря Глухівської міської ради Сумської області відсторонено від займаної посади на два місяці, до 20 січня 2018 року включно.

Жінку підозрюють у  незаконному звільненні працівника з роботи з особистих мотивів (ч. 1 ст. 172 КК України) та порушенні рівноправності громадян залежно від їх політичних переконань, вчинені службовою особою (ч. 2 ст. 161 КК України).

Під часу судового розгляду встановлено, що підозра яка повідомлена секретарю Глухівськохї  міської ради є обгрунтованою.

Окрім того, існування на час розгляду клопотання про відсторонення від посади наведених ризиків, підтверджується обставинами кримінального правопорушення, в якому підозрюється громадянка Д., а саме: вчинення вказаних кримінальних правопорушень пов’язане саме із займаною посадою секретаря Глухівської міського ради і виконанням обовязків голови ради. Також, громадянка Д. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення  за яке передбачене покарання у виді позбавлення волі до 5 років, вказаний  злочин  відповідно до положень ст. 12 КК  України  відноситься до злочинів середньої  тяжкості.

Ухвала суду може бути оскаржена до Апеляційного суду Сумської області протягом п’яти днів.

Слідчий суддя Шершак М.І.  

Данкор ондайн http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/257252

Спецкор http://spec-kor.com.ua/news/events/2665-vid-posady-vidstoronyly-sekretaria-hlukhivskoi-miskrady.html?fbclid=IwAR15H8FCTd5RfAq7b2PGufuJDRDvgTzb3KugW8nfVtARBG2SvygH2t7ID9Q