flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваним у потрійному вбивстві продовжено строк тримання під вартою

29 листопада 2018, 10:31

28 листопада 2018 року слідчим суддею продовжено строк тримання під вартою двом підозрюваним в умисному вбивстві трьох осіб, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб (п.п. 1, 6, 12 ч.2 ст. 115 КК України) в селищі Краснопілля та вчиненні розбою спрямованому на заволодіння майном у великих розмірах за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 187 КК України).

В ході застосування запобіжного заходу слідчим суддею встановлено обґрунтованість пред’явленої підозри, наявність ризиків: переховуватись від органу досудового розслідування, перешкоджати досудовому розслідуванню в інший спосіб.

Будь-яких інших належних і допустимих доказів, які спростовують обставини зазначені слідчим, стороною захисту не надано, а всі інші обставини, про які зазначено учасниками процесу існували та взяті до уваги слідчим суддею під час обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стороною захисту не надано доказів на підтвердження того, що стан здоров'я підозрюваних або інші обставини унеможливлюють їх тримання під вартою, не доведено також зменшення ризиків, які існували під час поміщення особи під варту.

Визначено строк дії ухвали до 17 год. 00 хв. 3 січня 2019 року.

Ухвали підлягають негайному виконанню та можуть бути оскаржені в апеляційному порядку протягом п’яти днів.