flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено розгляд справи стосовно директорки департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради (додано відеосюжети)

25 квітня 2019, 11:27

24 квітня 2019 року завершено розгляд адміністративних матеріалів стосовно директорки департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради про вчинення нею правопорушень, пов’язаних із корупцією за частинами 1 та 2 ст. 172-7 КУпАП.

 За результатами розгляду, постановою суду провадження у справі закрито,  у зв’язку з закінченням строку притягнення до адміністративної відповідальності.

Згідно ч. 3 ст. 38 КУпАП адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією, може бути накладено протягом трьох місяців з дня його виявлення, але не пізніше двох років з дня його вчинення.

З матеріалів справи вбачається, що вказана в протоколі подія була 29 березня 2017 року, а протоколи про адміністративні правопорушення надійшли до суду 26 березня 2019 року , тобто за три дні до спливу вказаного в законі строку.

В свою чергу хочеться відмітити, що розгляд справи було призначено своєчасно, але його було відкладено у зв’язку з хворобою особи, яка притягується до адміністративної відповідальності.

Постанова суду може бути оскаржена до Сумського апеляційного суду протягом 10 днів.

Головуючий суддя Капкін О.Б.

Пошук судових рішень можна здійснити в ЄДРСР № 591/1895/19.

Інформаційно: у протоколах про адміністративні правопорушення мова йшла про те, що посадова особа Сумської міської ради 29 березня 2017 року не повідомила про наявність у неї реального конфлікту інтересів та вчинила дії в умовах такого конфлікту.

 Відеосюжет на ЮА:СУМИ, 24.04.2019 https://www.youtube.com/watch?v=HNqicYXqKRo 

СТС Суми http://sts.sumy.ua/video-news/sud-nad-svitlanoyu-lypovoyu-najtsikavishi-podrobytsi-spravy.html 

Публікація в ЗМІ Sumy. Today http://sumy.today/sud-zakryv-spravu-stosovno-golovnoyi-finansystky-meriyi-sum