flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Директору ТОВ «Міськсумиліфт» продовжено запобіжний захід

22 травня 2019, 08:34

21 травня 2019 року ухвалою слідчого судді директорові ТОВ «Міськсумиліфт» продовжено запобіжний захід у виді особистого зобов’язання. Одночасно на чоловіка, строком до 3 липня 2019 року покладено наступні обов’язки:

  • не відлучатися з населенного пунтку, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора, суду;
  • повідомляти слідчого, прокурора, суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи;
  • прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора, суду;
  • утримуватись від спілкування з потерпілими, свідками у кримінальному провадженні та іншими підозрюваними за даним фактом.

Директора ТОВ «Міськсумиліфт» підозрюють у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель дитини (ч.2 ст. 272 КК України) та зловживанні повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст.364-1 КК України)

На сьогоднішній день, долучені органами досудового розслідування до клопотання документи у їх сукупності містять інформацію та факти, які вказують на те, що оголошена підозра залишається обґрунтованою. При цьому, будь-яких фактичних обставин чи допустимих доказів на підтвердження зменшення або зникнення на даний час ризиків слідчому судді не надано.

Встановлений запобіжний захід є найменш обтяжливим і за наявних ризиків як сам такий захід, так і коло обов’язків, які було покладено на підозрюваного, відповідає потребам досудового розслідування, завданням кримінального провадження і забезпечує належну процесуальну поведінку підозрюваного.

Слідчий суддя Клімашевська І.В.